nubar-blueberry-1

Så var det måndag igen! Efter en närmast sömnlös tidig morgon låg jag i soffan hela förmiddagen, därför är det först nu detta inlägg kommer upp. Men det är ju ändå ingen som kommenterar eller röstar på mina lack-inlägg längre så tiden för publicering kanske inte spelar så stor roll?

Nåja, det är Blå Måndag, förhoppningsvis får Tove upp inlägget med inLinkz snart!

Idag vill jag visa er ett lack som var är ser bedrövligt ut. Nubar – Blueberry, som kom med Jellybeans Collection tillsammans med andra knalliga crellies. Färgen är underbar, en riktigt härlig blå nyans med en väldigt fin blank finish. Men tyvärr är formulan bedrövlig, rinnig och vallade sig längst ner som ni ser på bilderna. Den här får jag väl swatcha om någon annan gång, när naglarna är lite längre kanske.

Av någon anledning har mina anteckningar om detta försvunnit, men tror att jag använde två lager. Kanske hade det varit bättre med tre tunna lager för att slippa vallningen och att det inte är helt opakt.

Tyvärr inte så nöjd med detta, även om färgen är väldigt fin.

Vad tycker du? Rösta ovan och ge mig dina åsikter bland kommentarerna! Snälla!

English: Nubar – Blueberry from Jellybean Collection, very nice blue color but horrible formula.

nubar-blueberry-2nubar-blueberry-3nubar-blueberry-4nubar-blueberry-5nubar-blueberry-6

  1. Synd på formulan för färgen är helt underbar och blank och ”squishy.” Blå lack i den nyans-sektorn är helt underbart vackra!

  2. Fin nyans!
    Jag försöker kommentera så mycket jag bara kan, älskar också att få respons på mina inlägg. Inte alltid jag får det men försöker ändå vara glad.
    Kärlek till dig Karin, jag älskar din blogg!

Comments are closed.