Jag mår inte så bra, har ont i nacken och huvudet men doktorn på vårdcentralen kunde åtminstone utesluta tbe eller hjärnhinneinflammation. Men jag fick starka smärtstillande mediciner och antiinflammatoriska så jag hoppas det snart blir bättre.

Av förklarliga skäl kan jag därför inte sitta här och jobba med kollage eller skriva på era bloggar… Jag orkar inte sitta uppe så länge tyvärr. Hoppas ni förlåter mig! Nästa vecka borde jag må bättre!

Deltagare Grön Onsdag

  1. jobbigt för dig, men skönt ändå att läkaren kunde utesluta dem sakerna iaf.
    förstår att du inte orkar sitta uppe. typiskt att jag skulle bli försenad med mitt inlägg till grön onsdag just idag. krya på dig!

  2. Usch vad jobbigt! Krya på dig! Jag la upp ett bidrag tidigare men jag har inte lyckats komma in här och kommentera förrän nu. FIck bara konstiga felmedddelanden från Chrome men nu verkar det funka som det ska igen! Ska bli härligt att klicka runt bland alla gröna lack nu!

Comments are closed.