chinaglaze-atlantis-1

Varmt varmt välkommen till ännu en Grön Onsdag! Sista veckan i augusti och skolor och jobb har börjat igen efter en lång skön sommar. Jag ser fram emot att se era bidrag idag! Delta gör du genom att skriva en kommentar i detta inlägg, detta oavsett om du har en egen blogg, twitter eller instagram.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa er en underbar glitterbomb som jag fått av Antonia! China Glaze – Atlantis är ett fruktansvärt snyggt glitterlack från Specialty Collection. Färgen är lite tveksam förstås, vi kan enas om att den är turkos eller hur? Men min hjärna får den till turkos som går mot grönt, i flaskan ser den dessutom rätt ordentligt grön ut. Andra bilder jag har sett är den mer blå.

Glittret i denna är väldigt finmalt silverglitter med en grön jellybas. Jag har tre lager, ovanpå easy peel förstås, det sitter som berget fortfarande tre dagar senare! Lärde mig ett knep förrestena angående glitterlack, när man lackat klart alla lager tar man ett  eller två lager av ett genomskinlig baslack. Baslack är ju konstruerade till att fylla ut skrovlor i nageln och fyller därför ut glittret. Därefter topplack som vanligt, på det sättet får man den här glasaktiga ytan lite enklare. Testade det på denna och tja, funkar ju sådär iaf!

Vad tycker du om detta lack? Right upp your alley? Jag tycker det är väldigt vackert och jag är lite glad faktiskt att jag nu kan bära alla fina glitterlack! Rösta gärna ovan!

Och är du med idag? Kommentera!

chinaglaze-atlantis-2chinaglaze-atlantis-3chinaglaze-atlantis-4chinaglaze-atlantis-6chinaglaze-atlantis-5chinaglaze-atlantis-7

 1. Åh, gud så vackert det är. Håller med om att det är grönt. Jag hade ju inte tänkt vara med denna veckan men nu blev det så ändå. :) Jag visar ytterligare ett strukturlack i blågrönt, denna gången från IsaDora.

 2. Fina fina atlantis, varför swappade jag bort dig..
  Klart atlantis är grönt :)

  Jag är med idag, äntligen!! Första gången.

 3. Jag är så jäkla ambitiös så det liknar ingenting! Har petat ut tre gröna inlägg idag! Och Atlantis är ju jättevacker i solen men den kräver så många lager av både lack och överlack att jag ofta inte orkar…

 4. Jag håller helt med Sminkan, var inte alls förtjust i Atlantis tyvärr, trots att det ser superfint ut på dina bilder så orkade jag inte med att det krävde så himla många lager.

  Jag är också med idag, men ett blågrönt duokromt lack.

 5. ahh det där var coolt, gillar allt härligt gnistrande glitter =)
  är med på grön onsdag idag =)
  angående ditt peel off baslack, förra gången skrev du att det började lossna efter ett dygn, känns lite för kort. men nu tre dagar, det låter ju kalas eftersom det är så jobbigt att ta bort glitterlacken annars. =)

Comments are closed.