Jaha nu har jag fått besöka akuten också!

imageimage

Min läkare från vårdcentralen igår, han som skrev ut en massa piller åt mig, sa att kodein kunde orsaka kramper i gallan om man har gallbesvär. Aldrig haft några problem så tyckte inte det var något att fundera på. Naturligtvis fick jag nu på morgonen ett ordentligt anfall. Hade så ont i ryggen och i magen under revbenen att jag vred mig i plågor. Så vi drog till akuten. Fick ta blodprover och en spruta Diclofenac i skinkan. Fick även en remiss till ultraljud av gallan samt byte från kodein till alvedon.

Mår bättre nu på alla fronter, även huvudet och nacken, så nu ska jag väl åtminstone överleva dagen… ;-)

Underbar läkare på Vrinnevisjukhusets akutmottagning förresten!

 1. Shit! Stackars dig, skönt att du mår bättre nu. Hoppas du får reda på vad som försigår i din kropp och att det inte är allvarligt!

 2. Aaaww, krya på dig! Och hoppas det som trasslar är lätt att fixa till och inte något allvarligt. Sköt om dig!

 3. Hoppas att du mår bättre snart! Aldrig roligt att inte veta vad som är fel… Men bra att du uppmärksammar att läkaren var bra, tycker mest man hör om dåliga upplevelser, så stort av dig att göra tvärt om! :)

  • @Sandra, Det hoppas jag med, är mycket mysko allting.
   Jag tycker inte dessa läkare förtjänar annat än beröm. De gjorde kanske inte mer än nödvändigt men de tog hand om mig och gjorde det på ett respektfullt och ödmjukt sätt. De var riktigt bra helt enkelt! =)

 4. oj :( stackare! hoppas du blir bra snabbt!
  håller med sandra, bra att man talar om när det är nåt positivt med sjukvården för annars får man höra så mycket dåligt.

Comments are closed.