orly-highonhope-1

Glad Måndag! Jag har tillbringat morgonen i tvättstugan med Deshi, lyckades ramla i trappan också men fick mest ont i axlarna… Är livrädd att skada knät igen, men det gick bra tack och lov. Men gå in och besök Tove idag vetja, hon kommer nog lägga upp sitt inlägg med inLinkz snart! =)

Idag vill jag visa er ännu en Orly, Orly – High On Hope som jag fått av Linnéa från Födelsedagsgruppen. Det är en skön blå grundfärg med finmalt glitter och skimmer i rött, väldigt fint i flaskan men tyvärr faller det lite på naglarna. Det är absolut fint men blir inte lika flammande som i flaskan. Men jag gillar den blå grundfärgen mycket. Ni får verkligen ursäkta mina hemska naglar förresten. De flagar allihopa eller bryts och just nu är jag inne i en period av nagelbandsförstörande deluxe. Inget roligt…

Här är det tre lager samt topplack, torkade rätt snabbt och var lätt att måla med. Allt kladd är mitt eget fel, jag är lite trött i kroppen liksom…

Jag gillar det här! Tack Linnéa! :D

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Orly – High On Hope, nice blue base color with shimmer in red.

 

orly-highonhope-2orly-highonhope-3orly-highonhope-4orly-highonhope-5orly-highonhope-6

Comments are closed.