hare-backtonature-1

Det var lite svårt att bestämma vilket lack jag skulle visa er idag! Jag bestämde mig för att lacka med Darling Diva Honey Do men sedan tänkte jag att jag ver mer sugen på guld så jag tog med mig Hare Back to Nature också. Efter lite velande och omröstande på Instagram och bloggens Facebooksida fick det bli Hare.

imageJag har grundat med ett vitguldigt lack från LCN som ni får se en annan gång, för att sedan lacka med två lager av Hare Polish – Back to Nature från kollektionen Last Queen of France. Jag visade ju tidigare Let Them Eat… What? från samma kollektion.

Back to Nature har en beige grundton med glitter i guld och vitt. En väldigt diskret glitterhärlighet alltså som passar mig bra även om jag nog tycker att den beiga nyansen är lite för hudegen för att vara snygg. Jag har aldrig gillar lack i hudton. Eftersom jag grundat med ett lack under kan jag inte uttala mig så väldigt mycket om opakheten, men efter lackning på ett hjul skulle jag säga minst 2 flödiga lager. Problemet med fler lager är att då börjar man täcka över glittret. Detta är ingen jelly tyvärr, det hade varit nice må du tro! Men även om det är krambaserat syns glittret igenom eftersom det är så pass mycket i varje droppe du får upp.

Inte så knottrigt och svårlackat som Let Them…, ett lager topplack räcker för att ytan ska vara slät men visst hade två lager topplack varit ännu mer kalas. Jag gillar ju när ytan är som glas liksom.

Vad tycker du om detta lack?

hare-backtonature-2hare-backtonature-6hare-backtonature-4hare-backtonature-3hare-backtonature-5

  1. Jag tycker lite som du, har ibland svårt för lack som är beige och blir lite för ”hudiga”…
    Men egentligen är lacket i sig himla snyggt tycker jag! glittret är fint och allt gör sig bra ihop!

Comments are closed.