depend-2066-1

Jag har köpt Etude House Easy Peel Off Base Coat, anpassad till att lätt kunna skala av glitterlack. Recension på den kommer, men först – lacket jag valde att testa det med!

Valet föll på Depends silvriga strukturlack, Silver Mist. Kollektionen Rough Sparkle har tydligen varit svår att få tag på, själv har jag inte sett dem på Kicks men har inte heller letat så noga. Till skillnad från Poppy som jag inte gillade så mycket är den här helt otrolig! Basen är ett ganska finmalt silverglitter, men så är det också större bitar i som verkligen glittrar jättemycket. Det känns väldigt lyxigt att ha dessa på naglarna.

Nu har jag ju inte testat alla Rough Sparkle men denna är nog min favorit ändå. Om du ska ha någon – köp denna! Tre lager har jag fått använda, torkade lite segt naturligtvis och det känns väldigt strävt och fastnar lite känns det som. Men inget som stör mig trots allt.

Vad tycker du om detta? Gillar du blinget?

 

depend-2066-2depend-2066-3depend-2066-4depend-2066-5

 1. Jaaaaa! Vilket bling! :D Underbart!
  Jag har detta också, men har inte provat det ännu. Måste göra det!
  Jag har faktiskt letat efter dessa Rough Sparkles för att köpa ut åt andra och som jag har fått leta! Så tyvärr stämmer det. Iaf i Stockholm där jag bor.

 2. Jättefin tycker jag som inte brukar gilla silver… Sitter med den ljusblå varianten på naglarna nu och älskar den men bävar lite för borttagningen så det ska bli intressant att se hur det går för dig :-)

  • @Jennysjox, Sandlacken brukar vara ganska lätta att få bort med en dip-in, jag hade ju easy peel off under men det blev inte så lätt eftersom sandlack är mer lösa i sin struktur. Men fint är det!

   • @Karin svarar, Ja, jag kör också dip-in och tycker det funkar bra utom på de som har blandade storlek på sina glitter som det här och de flesta av OPIs sandlack tex. De med mer jämnstora glitter är lättare att få bort :)

Comments are closed.