18 juli, 2024

Holofredag: FNUG – Futuristica

fnug-futuristica-1

Så var det dags för holofredag igen! Titta in till Kerstin under dagen för fler underbara holos.

Själv blir det ett arkivinlägg idag, imorse när jag vaknade öste det ner och åskade. Otroligt mysigt där vi låg i vårt nystädade sovrum i vår nya säng. För igår fick vi äntligen vår nya Tempursäng! Så otroligt stum, sov inte så bra inatt men antar att kroppen behöver vänja sig. Men som sagt, det regnade i morse och jag lackade om igår så jag beslutade att dra fram ett av de få hololack jag lackat med tidigare för att spara till en regnig dag. Nu skiner ju solen igen men jaja…

FNUG Futuristica alltså! En av de tre holos som FNUG släppte förra året tror jag. Detta är den blå, det finns en grön och en silver också. Färgerna må vara lite bleka i denna kollektion – men regnbågarna… Jösses! Otroligt kraftiga regnbågar, jag tror kameran har fångat dem någorlunda men blir ju naturligtvis lite överslag också då de är så kraftiga. Här är de målade ovanpå aqua base, vilket jag tidigare visat är nödvändigt för att regnbågarna ska bli så här kraftiga.

Formulan är lite knepig, torkar superfort och spricker därför lätt. Även med aqua base blir det lite holosjukt, så försök vara försiktig när du drar penseln över tidigare lager. Var gärna flödig så blir det inga bekymmer.

Visst är det vackert? Om du blev sugen på denna finns det ännu 3 st kvar i överskottsshoppen! Så in och shoppa loss där!

fnug-futuristica-3fnug-futuristica-2fnug-futuristica-4fnug-futuristica-6fnug-futuristica-5

12 tankar på “Holofredag: FNUG – Futuristica

  1. Jag älskar det här lacket! Det är så vackert (och jag har inga problem med holosjuka heller som lackar på bar nagel). Borde kanske köpa en backup… :D

  2. Det här är så jädra snyggt! Älskar min flaska!
    Jag har upptäckt att det är otroligt mycket lättare att lacka på gelelack än på ”vanliga” naglar..

Kommentarer är stängda.