aengland-tessdubervilles-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Dags åter igen att ikläda oss den gröna färgen och njuta av världens bästa färg! Du är väl med idag? Lägg till din länk via inLinkz nedan, gärna före kl 21. Kom ihåg att du kan vara med via Instagram också!

Idag vill jag reprisera ett lack som ni fick se december 2013, nämligen A England – Tess D’Urbervilles. De bilderna var ganska mörka, dessa tog jag åtminstone när det var lite sol ute så ni får de det gröna skimret i det. Väldigt vackert tycker jag. Även basfärgen är mörkt grön. Lite mer sol hade varit härligt, ett lack som detta kräver sin sol!

Här är det två lager, mycket bra formula och pensel som alltid.

Vad tycker du om detta? Skriv en kommentar även om du är med eller ej!

aengland-tessdubervilles-2aengland-tessdubervilles-3aengland-tessdubervilles-5aengland-tessdubervilles-6aengland-tessdubervilles-4

[inlinkz_linkup id=485439 mode=1]

  1. Så himla fin färg, jag är sugen på att köpa fler A- England lack :)
    Jag är med idag, men jag visar ett tveksamt lack.. Det lutar väldigt mkt åt det blåa hållet. Så jag hoppas du godkänner det ändå.

  2. Tycker du fått fram det fina skimret bra, trots blekt vinterljus! Jättefint lack för övrigt, jag gillar verkligen den kollektionen men den kräver verkligen sitt ljus!

  3. jättefint lack! när jag köpte sist så satt jag och valde mellan det där och ett annat, svåååår beslutsångest och nu ångrar jag mig. är med idag, tyvärr inte med något nytt utan med en gammal favorit.

Comments are closed.