polishyerhooves-stormy-1

Dags för måndag och därmed Blå Måndag! Ni besöker väl Tove idag för fler härliga blå manikyrer?

Idag vill jag visa er ett lack jag fått i recensionssyfte av Leigh Anne på Polish Yer Hooves. Jag vet inte riktigt vad statusen är för Polish Yer Hooves just nu, hon har skrivit flera ilskna poster om att hennes företag inte går runt, men om du vill chansa kan du besöka hennes etsy-shop! Stormy, som jag visar här idag, kostar 32 kronor. Trist om hon stänger sitt företag, hon har många trogna fans och vad jag förstått är hennes lack av bra kvalité och formula.

Jag har alltså fått detta lack, Stormy, samt ett glitterlack att recensera – ni får se det imorgon. Stormy är ett blålila duochromt lack, skiftar i rosa och blått som naturligtvis är närmast omöjligt att fånga. Något tjock formula, men det gick bra att få två tunna lager utan att det blev tjockt och kladdigt. Men jag måste nog tunna den här flaskan med thinner om jag ska använda den igen.

Dessutom misstänker jag att det är parfymerat? Inte så att det märks men det är någon doft tillsatt iaf.

Nåja, färgen är fin men jag är inte så förtjust i penseldragen som syns på ringfingret. Annars är det riktigt fint!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Polish Yer Hooves – Stormy, I got this one to review from Leigh Anne. I don’t know if Polish Yer Hooves is closing or not, try your luck at her Etsy-shop!

polishyerhooves-stormy-2polishyerhooves-stormy-4polishyerhooves-stormy-3polishyerhooves-stormy-5polishyerhooves-stormy-6

  1. …och jag tycker helt tvärt om mot Helena: färgen var helt ok men namnet och labeln kändes riktigt barnsligt och lite billigt.

      • I also do not like the addition of the cow tape on the brush handle. If you’re going to do something like that, you need to make sure you do it in an appealing way. That’s not appealing.

  2. Jag blir mest nyfiken på om kor har hovar på engelska. Men lacket ser helt okej ut. Inget jag måste köpa men vackert ändå.

    • Tydligen heter de Hoofs, hooves. Var tvungen att kolla upp det :P
      Och nej, tycker inte heller att hon hade så mycket fint att välja på.

Comments are closed.