19 juni, 2024

Grön onsdag: China Glaze – Gaga for Green

chinaglaze-gagaforgreen-3

Dags för Grön Onsdag igen! Jag hoppas du vill vara med idag, lämna en kommentar så hittar jag dig lättare!

Här kommer ett av väldigt få China Glaze jag har i min ägo. Har aldrig förstått hypen med China Glaze och OPI, förstår att de är populära men har knappt några själv. Tycker väl de är lite för stora tror jag? Tycker det är roligare med mindre märken. Men detta har jag bytt till mig!

China Glaze – Gaga for Green alltså, en äppelgrön crelly skulle jag säga. Beter sig lite som en jelly och blir väldigt blankt men täcker mer än en jelly. Detta är två lager, torkade megasnabbt. På bilderna har jag inte topplack, det lade jag till senare. En pigg, glad nyans som är perfekt en trist januarionsdag. Formulan var bra på denna liksom penseln, ni ser ju på bilderna att det var lätt att få snygga kanter.

Jag är inte mer förtjust i ChG än innan man kan förstå att de är omtyckta iaf – så långt kan jag sträcka mig! ;) Förresten, ett annat märke jag gillar mer är Deborah Lippmann – månadens märke på Nailmail nu på fredag! Missa inte!

chinaglaze-gagaforgreen-4chinaglaze-gagaforgreen-5chinaglaze-gagaforgreen-2chinaglaze-gagaforgreen-1

Deltagare i dagens Gröna Onsdag:

Har jag missat någon?

Det här är inlägg 8 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.

38 tankar på “Grön onsdag: China Glaze – Gaga for Green

 1. Själv är jag helsåld på China Glaze. Det är nog märket jag har flest flaskor av. Jag bara gillar. Gillar även OPI. Det här lacket har jag inte konstigt nog. Ser väldigt piggt och vårigt ut så jag får nog skaffa det en dag.

  Åh, Deborah Lippmann. Det finns alltid ett gäng DL på önskelistan så förvänta dig beställning av mig. :D

  Jag är med idag också. Bra med gröna onsdagar då jag har massvis med gröna godingar i samlingen.

  1. @Pamsan, Undrar vad det är som gör att folk gillar dem? Är det bara tillgängligheten parad med bra formula? =)

   Kul att du var med! På onsdag gäller det igen! =)

 2. Jag tillhör också dom som älskar CG lacken. Tycker dom är väldigt prisvärda och bra, men det här äger inte jag heller. Synd för den här typen av äppelgröna lack älskar jag! Man blir pigg och glad av färgen.

  DL däremot har jag inte riktigt fattat tycke för än i alla fall.

 3. Jag är också med idag!
  Jag är också väldigt förtjust i China Glaze, antar att det är den billiga prislappen, lättillgängligheten och den stora variationen som gör grejen.

 4. Vilken snygg nyans! Man blir glad av den! :D
  Jag gillar CG även om kvaliteten på lacken kan vara lite ojämn ibland.
  Jag är också med idag! :D
  Iaf om mintgrönt får räknas som grönt… ;)

 5. Gaga for Green är nog inte ett lack jag skulle kolla två gånger på om det inte vore för att jag sett dina bilder av det. Jättefint lack ju!
  Jag är så klart med idag och jag visar ett sprillans nytt lack i min samling, nämligen Lonesome George från Cirque. Ett lack som jag inte hade haft om det inte vore för Nailmanic :)

  1. @Sleepy Elin, Nej, det ser inte så märkvärdigt ut i flaskan, men det är väldigt fint på. =)

   Kul att du var med! På onsdag gäller det igen! =)

 6. Det här lacket finns hemma hos mig med och nu tror jag allt att det får åka fram igen. Snyggt! Den här veckan är jag också med på Grön onsdag :)

 7. Så härlig färg, fina foton! Och du, China Glaze är underbara ju! :P

 8. Jag är med! Mitt morgoninlägg alla fall. Det är lustigt, jag hade massor av grönt den första onsdagen men då visste jag ju inte, sen hade jag glömt men visade ändå flera gröna förra veckan. Idag kom jag ihåg men då blev det bara ett grönt. Konstigt att det blir så. Jag borde ju vänt på allt. :D

 9. Nu är jag med! :) Måste skaffa detta lack! Gaga for green har ju en superfin färg. Jag gillar också china glaze väldigt mycket, tycker de har många fina lack med bra kvalité. Men visst, andra märken är ju också intressanta så klart. :) OPI är jag väl inte lika förtjust i, men det är bara för att de är dyrare och jag kan känna att samma färger finns hos tex China glace. Men hade det varit lättare att få tag på så hade jag kanske haft fler.

  1. @Gelic’ nail art, Ja, det är väldigt fint och vårigt! =) Jag får nog ta och testa några fler helt enkelt.

   Kul att du var med! På onsdag gäller det igen! =)

 10. Vilken härlig grön det här är! Själv är jag helt såld på China Glaze, det är nog det märket jag har flest lack ifrån nu.

 11. Återigen har jag lyckats pricka in ett grönt lack på en onsdag utan att komma ihåg din gröna onsdag:) Ett lättburet grönt från min Barcelonaresa!

Kommentarer är stängda.