modelsown-pukkapurple-1

Idag är det måndag! Vaknade inatt av mensvärken från helvetet, lyckades hitta en ensam liten ipren i min handväska så den gick över men kunde inte somna om förrän vid sju… Segt! Hoppas vår nya tempursäng kommer den här veckan förresten.

Måndag innebär också Blå Måndag, som underbara Linda på Nailorama håller i! Dock har hon semester några veckor, så det är Tove på NailMe som har hand om den. In och besök henne för fler fina blå manikyrer idag!

Själv vill jag visa er ett blålila lack idag, jag tror och hoppas att Tove kommer godkänna detta för Blå Måndag. Jag fick detta av Malin i en av mina presentgrupper och det kommer från Models Own och är med i deras Ice Neon-kollektion. Pukka Purple är väl kanske inte skrikneon, men ändå en väldigt lysande skönhet. Det mest fantastiska med detta lack – även om jag inte är ett fan av det – är att det är ett en-lagers-lack. Endast ett lager för att vara helt täckande. Jag föredrar att alltid använda två, ett tunnare första och ett andra som jämnar till. Nu upplevde jag att det var svårt att få snygga kanter eftersom formulan är lite pigmentrik och tjock.

Jag kommer inte förvara det här lacket i frysen, mitt sovrum och där Helmern står är rätt sval så det ska nog gå bra. Däremot gillade jag absolut nyansen! Lysande!

Vad tycker du om detta?

modelsown-pukkapurple-2modelsown-pukkapurple-3modelsown-pukkapurple-4modelsown-pukkapurple-5

 1. Hej. Hittade in blogg efter en sökning på Oljemetoden och fastnade hårt för alla dina tips och recensioner. Jag undrar om du fortfarande kör med oljemetoden? Hur funkar/funkade det för dig?

  Tack, tack, tack för bästa bloggen. Eller blogg, att kalla det blogg är nästan en underskattning.

  • @Sarah, Vad roligt att du hittat hit! Jag använder oljemetoden när jag har vattenfast mascara och mycket ögonskuggor som sitter hårdare fast med primer. Då använder jag först olja (blandning av ricin-, jojoba- och solrosolja tror jag) för att lösa allt och sedan african black soap två gånger för mer grundlig rengöring.

   Tack så väldigt mycket! Jag gör mitt bästa! =))

 2. Frysen lät konstigt…fast lack ska väl egentligen förvaras typ i kylskåpet vilket jag inte heller gör. Fin färg var det iaf.
  Tyckte det lät läskigt när du skrev byta webhotell (?) och flytta grön onsdag :-P

  • @alexandra, Det är mest en myt att de egentligen ska förvaras i kylen, svalt räcker. Har du dem i en helmer ex som inte står i solen eller vid ett element räcker det bra.

   Ja det var ett lite spontant oplanerat infall nu när detta webhotell går ut. Tänkte inte på att det tar 2-3 dagar och att jag då hamnar på onsdag… Men jag försöker förbereda så mycket jag kan så det inte ska bli krångel =)

Comments are closed.