chinaglaze-gr8-1

Idag ska jag visa er en gammal, unik klassiker – GR8 från China Glaze. För det är ju Holofredag hos Kerstin!

I en av nagelgrupperna jag är med i på Facebook var det en tjej som berättade att hon besökt en liten nagelsalong i Solna Centrum, där de hade gamla lack från China Glaze OMG-kollektion som kom ut 2009. Dessa är idag VHTF, dvs Very Hard To Find men såldes för 30 kr på den här salongen. Helena Hedlund erbjöd sig att åka dit och köpa de som fanns. Hon köpte 6 av GR8, 6 av TTYL och 5 eller 6 av en till jag inte minns namnet på. Sedan fick alla som ville anmäla intresse och lott drogs – jag hade turen att ”vinna” GR8!

På eBay kostar denna ungefär $14-17, inte så högt förvisso men andra i kollektionen kan gå långt över det. Det verkar vara mer vanligt med GR8 på eBay än tex LOL, den kostar runt $42. Men 30 kr plus porto på det anser jag vara ett fynd!

Så till lacket då, ett guldigt holo med riktigt fina regnbågar. Inte alls min färg tyvärr, det är ett ganska ”billigt” guldholo. Men jag förlåter det för sina vackra regnbågars skull! Här har jag två lager vilket räckte alldeles utmärkt, jag har Aqua Base under så kan inte uttala mig om ev holosjuka. Snabb torktid och inga andra konstigheter. Jag har inget topplack på bilderna.

Vad tycker du om det här lacket? Har du något lack från OMG-kollektionen?

chinaglaze-gr8-2chinaglaze-gr8-3chinaglaze-gr8-5chinaglaze-gr8-4

  1. Dina bilder och naglar gör halva lacket. Har inte testat mitt ännu men jag misstänker att jag kommer att se ut som jag har leverproblem i färgen… Men man ska inte underskatta nöjet i att klappa på nagellacksflaskor då och då :-D.

  2. Jag hade också två flaskor GR8 men gav bort den ena till Emma. Det är inte favoriten men jag köpte min första när kollektionen kom och den andra hittade jag så pass billigt på eBay att jag var ”tvungen” att köpa den. ;D

Comments are closed.