20 april, 2024

Grön Onsdag: Orly – It’s Not Rocket Science

orly-itsnotrocketscience-5

Ni vet vad det är för dag idag va? Jo, onsdag!! Dessutom Grön Onsdag, denna underbara temadag för oss nagellacksnördar! Är du med idag med en underbar grön manikyr? Skriv en kommentar till detta inlägg, oavsett om det är med din egen blogg, på twitter eller instagram. Om du vill pinga mig heter jag @akrogirl på de tidigare nämnda kanalerna.

Grönt alltså, en riktigt härlig färg som framförallt på en sen och efterlängtad vår är färgen framför alla. Idag har jag ett lack på naglarna som riktigt skriker vår! Illgröna Orly – It’s Not Rocket Science! Ok, illgrönt kanske är att ta i, det går ju i gult också men det är i mitt tycke mer grönt än gult/guldigt. Det här lacket kom i kollektionen Cosmic FX under våren 2010. Jag har bara använt det en gång sedan dess, men trots det har jag använt mer än 1/3 av det. Tyvärr är det ganska skirt, jag har behövt tre lager för att täcka Forget Me Not som jag har under. Detta lack färgar av sig något fruktansvärt, inte för att det egentligen gör något eftersom jag alltid har lack. Men bara så ni vet.

Tre lager, torkade snabbt där jag hade topplack men fick laga några naglar på högerhanden som skrynklade sig när jag tjafsade med Deshi. Det har också lämnat topparna på några naglar, kunde inte sitta helt still med naglarna i vädret hela kvällen. Förresten, läste ni min lilla fotoskola igår? Ni ser tydligt på dessa bilder att jag fotat med ett relativt kort skärpedjup, med bländaren på f3.2. Men ni ser hur jag lagt fokus på långfingret men att det är suddigt/ur fokus på ringfingret. Fint tycker jag!

Nåja, detta är megasupervackert och jag älskar det!

Är du med idag? Skriv en kommentar för sjutton!! :D

orly-itsnotrocketscience-1orly-itsnotrocketscience-2orly-itsnotrocketscience-3orly-itsnotrocketscience-4

Deltagarlista denna Gröna Onsdag

  • Kommer efter lunch, i detta inlägg eller i det sista för kvällen

32 tankar på “Grön Onsdag: Orly – It’s Not Rocket Science

  1. Jag tappade hakan (alltså, på riktigt!) när jag såg bilderna. Jag vet inte vad jag ska säga för att det är så snyggt det här lacket. När mitt köpstopp är slut MÅSTE jag klicka hem det här lacket. Allt annat är oacceptabelt!

  2. Underbart vackert lack som jag funderat på förut, men då måste jag förträngt att den var så skir :/ För det är ju trist om den bara räcker typ 3-6 lackningar på en stor flaska. Nåväl, jag kanske hinner glömma det och köpa den ändå, för fiiiin är den! :)

    Jag är också med idag och visar dubbelt upp med grönt! :)

  3. Jäklars vilka snygga bilder du fick till på det här. Det är verkligen dags att ta fram någon gammal goding igen. :)

    Jag är med. Skrev i inlägget att jag inte var så impad av dagens gröna men jag har ändrat uppfattning idag. Det är superduperhärligt. :)

  4. Fantastiskt fint! Jag är med, men du har redan hittat mig. Tack för det! Precis när jag schemalgt inlägget och var påväg att skriva här dog vårt nät. Gah!

Kommentarer är stängda.