depend-metallic-4048-bluechorus-1

Nu är det visst måndag igen. Jag och Mika har varit ute på en promenad i kylan och nu tvättar jag. Passar på att slänga in ett inlägg mellan tiderna…

Det var ett tag sedan jag var med på Blå Måndag, trodde inte jag hade några blå manikyrer i arkivet men hade denna. Minns inte när jag bar den eller vad jag tyckte. Men lacket kom med Depends Metallic-kollektion som väl kom i våras. Depend – Metallic – 4048 Blue Chorus var namnet iaf, väldigt härlig färg även om jag har svårt för den randiga finishen.

Har inte antecknat något om formulan, men skrev iaf att det var tre lager. Brydde mig visst inte om att städa heller, så ambitionsnivån var nog inte så hög.

Men snyggt är det väl iaf?

depend-metallic-4048-bluechorus-2depend-metallic-4048-bluechorus-3depend-metallic-4048-bluechorus-4depend-metallic-4048-bluechorus-5depend-metallic-4048-bluechorus-6

Comments are closed.