20 maj, 2024

Grön Onsdag: FNUG – Hipsters

fnug-hipsters-5

Välkommen till Grön Onsdag! Dags igen att njuta av gröna skönheter Sverige runt, du är väl med idag? Om så är fallet: skriv en kommentar här i detta inlägg. Detta oavsett om du är med via din egen blogg, via Instagram eller Twitter. Lista med deltagare kommer i kväll, försök vara med före 22 så kommer du med i kollaget också!

Idag visar jag ett av lacken från FNUGs sommarkollektion, gröna Hipster. Vi packade och skickade ut FNUG igår, så du borde väl ha fått dem idag eller kanske imorgon? Själv valde jag detta bland annat, gröna krämlack går alltid hem. Tyvärr måste jag säga att jag är något besviken. Ok att flaskan är hur liten som helst och därmed också penseln, men formulan var inte så bra som jag trodde. Lite seg och svår att måla med faktiskt. Penseln var ändå ganska lättmanövrerad, bara att hålla i toppen av korken så fick man styr.

Men grönt som sagt, går alltid hem. Det är nog några droppar gult i denna, påminner en del om nytt gräs eller nåt. Undrar varför det heter Hipster? Nåja, förutom att jag inte gillade formulan är det ett fint lack! Jag lär mig nog gilla även dessa =)

Vad tycker du om detta lack och om FNUG? Och är du med idag?

fnug-hipsters-3fnug-hipsters-4fnug-hipsters-2fnug-hipsters-1

34 tankar på “Grön Onsdag: FNUG – Hipsters

 1. Jag ar ju med igår på grön onsdag! ;) Blir lite dagvill på semestern, så nu har jag inga gröna lack att visa :)

  Vilken härlig lyster i ditt lack!

 2. Jättesnygg grön! Ytterligare ett lack på listan att testa, FNUG. Många på den listan (lyckligtvis :-)).

  Jag är med idag!

 3. Åh vilken härlig nyans du visar idag…..har inte testat FNUG, med tiden kanske ;)
  Tänker allt vara med idag med en turkos jelly jag hoppas du godkänner ;)

 4. Jag gillade verkligen färgen men jobbigt med formulan. Jag är med idag med ett neonigt sandlack och en accentnagel t.o.m. Ovanligt avancerat. :)

 5. Snyggt! Påminner en smula om Essie Mojito Madness kanske? Väldigt fin färg! Jag är med idag med ett jelly från Viva La Diva :)

Kommentarer är stängda.