nubar-peacockfeathers-1

Så var det tisdag och jag är ännu segare än igår! Nu när jag gått tillbaka till jobbet blir det ännu mer tydligt att jag slänger bort mitt liv. Hoppas verkligen jag kommer in på magisterutbildningen jag sökt!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Som bekant är det Nubar på Nailmail. Sista märket EVER! Sedan lägger jag ner Nailmail. Så om du är sugen på Nubar, passa på att beställa via mig pretty please? Vi har också julklappspaket som du kan köpa till ett sjukt bra pris. Idag vill jag visa er en gammal klassiker från Nubar som var ett av mina första duochroma lack – Peacock Feathers. Tyvärr lyckades jag inte fånga det duochroma riktigt, men så är den ganska mörk också. Den skiftar i mörkt blå och mörkt lila, en riktig skönhet även om det finns mycket starkare duochromer ute nu.

Här är det tre lager, lätt att måla med och inga problem med rinnighet. Men som sagt, väldigt svårfotad. Det syntes absolut mycket mer på riktigt än vad min kamera lyckas fånga.

Vad tycker du om detta? Är du sugen på att testa Nubar?

Rösta gärna ovan och skriv en kommentar!

nubar-peacockfeathers-2nubar-peacockfeathers-5nubar-peacockfeathers-4nubar-peacockfeathers-3

  1. Det där fina lacket…minns en dag för många år sedan då jag bar det. Omöjligt att fota men så vackert. Behöver nog gräva bland de gamla lacken igen. Min ekonomi tillåter tyvärr inga nagellacksbeställningar just nu. :/ Annars hade jag gärna beställt. :)

    En fråga då. Du som har använt ringblomsolja som hudvård, hade du ”övergångsbesvär” i början? Började med oljan i lördags plus att jag har mandelolja och ricinolja som rengöring. Min hud har reagerat en aning med småfinnar. Hur funkar det för dig med oljan och mineralfoundation?

    • Jaa, rota fram det! Synd att gamla favoriter glöms bort. Ingen fara Pamsan, du har varit en trogen kund genom åren och det uppskattar jag mycket.

      Oljemetoden rensar ut, så den första tiden kommer du få mycket finnar eftersom allting kommer upp till ytan. Så det är helt normalt! Jag tycker just ringblomsoljan är suverän under mineralfoundation, men det gäller att man inte tar för mycket och torkar bort överflödet.

  2. Snyggt!! O japp härifrån kommer en beställning :) jag fyller visst år nästa månad så jag/sambon tyckte allt att jag skulle ha ett paket från nailmail ;) nu måste jag bara bestämma VAD……

Comments are closed.