18 juli, 2024

Pahlish – Armor Falling Down

pahlish-armorfallingdown-1

I brist och avsaknad av holofredag kör vi lite guldbling istället, funkar väl på en Långfredag?

Dags äntligen för vackra Pahlish – Armor Falling Down, ett grålila lack med guldflakes, eller auberginlila kanske. Riktigt riktigt tjusigt såhär i solen, älskar hur guldet blingar till. Jag tycker dock det är mer brunlila/grålila än det är rent lila. Kanske är solljuset som gör att det ser mer brunt ut än lila? Märkligt. 

Det här lacket har jag tydligen köpt själv, det kom i vinterkollektionen 2013 tillsammans med Boundless as the Dark, Lidded Blue Flames, Sink in the Silence, Sleep to Dream, Your Fortress Fades, Graphite, Pyrite och Chalco-pyrite. Jag har ingen av dem! Men de var fina allihopa faktiskt…

Här det det 2 lager, perfekt formula och pensel. Pahlish gör bra lack indeed! Pahlish hittar du bland annat på Edgy men också på deras egen webshop!

Vad tycker du om detta? Tjusigt eller dull?

pahlish-armorfallingdown-2pahlish-armorfallingdown-3pahlish-armorfallingdown-4pahlish-armorfallingdown-5pahlish-armorfallingdown-6

4 tankar på “Pahlish – Armor Falling Down

  1. tjusigt definitivt! gillar att man ser guldet så tydligt, upplever ofta att glimret liksom drunknar i lacket. hoppas du fortsätter i mer än två år, menar vad ska jag annars läsa =)

    1. Eller hur, gillar också att det är en så tydlig del av lacket. Och awww, vad gullig du är!! <3

Kommentarer är stängda.