smittenpolish-betweenthebaubles-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Nästa sista onsdagen i juli för denna sommar och snart måste jag börja reprisera gröna jag visat tidigare. Aja, det gör inte så mycket. Är du med idag? Lägg till din länk nedan via inlinkz så kommer jag och hälsar på under kvällen.

Idag vill jag visa ännu ett Smitten, detta har jag fått av Sandra i min födelsedagsgrupp. Smitten Polish – Between The Baubles kom med deras julkollektion 2014, jag har nog ingen mer från den kollektionen men vet att The First Lobster kom i den också. Det här är alltså en ganska mörkt grön nyans med holo, lite olivgrön sådär eller kanske grangrön? Betydligt grönare iaf än förra veckans Smitten som ju var med mot det blå. Jag har fotat det i både ren sol och i halvskugga så hoppas ni får en god uppfattning om nyansen.

Tre lager, lite krympning vid tipparna men annars har det hållt bra tills nu. Underbar pensel och formula, kan verkligen inte be om något bättre.

Vad tycker du om detta? Snyggt va?

smittenpolish-betweenthebaubles-2smittenpolish-betweenthebaubles-3smittenpolish-betweenthebaubles-4smittenpolish-betweenthebaubles-5smittenpolish-betweenthebaubles-6


  1. Åh vilket fantastiskt vackert lack du visar idag. Jag är med i packande stund, åker på en liten semestertripp, hoppas du med får någon semester med din fine son och Anders.

    • Visst är det fint?! Kul att du var med och ha en fin semesterresa! Tyvärr blir vi hemma hela sommaren men det får gå det med… =)

Comments are closed.