ons-2905-1

Så var det onsdag igen och dags att ge sig ut på vägarna. Trist att vädret var så kasst bara.

Vi har haft besök från USA några dagar, en kvinna vid namn Carri Bugbee som är social media-expert. Bland annat är hon Peggy Olsons röst på Twitter, någon hon även fått ett pris för. Samtidigt är det – för någon så introvert som jag är – jobbigt att ha någon som bor hos oss. Nadine har jag vant mig vid någorlunda, det är lättare att be Anders ta med henne till badhuset så jag får vara ifred. Men en gäst som bara är här tillfälligt blir ju svårare att komma undan… Önskar jag kunnat göra som Uchi och gömma mig under sängen… ;-)

Men det gick bra, trots lite kulturkrockar som att hon gick in med skorna på, liksom hennes föredrag vi var på i går. Hon visade sig vara riktigt sminknördig dessutom, det var kul! Hon tipsade om ett märke som heter Laura Geller, någon som testat det? Tydligen har de ingen moms på varor där i Portland där hon bor, inte ens på smink! OMG! Och Anders ber henne inte köpa med sig nåt till mig!? :O

I natt fick jag inte sova så mycket pga katterna som härjade, men det fick bli en mörk sotning idag. Svart matt skugga från Face, samt Trashy från Meow Cosmetics och Vanilla Sky från TINte över. Svart eyeliner och mascara och så off we go. Jag har även Clinique Stay Matte som foundation idag, detta eftersom jag använt hallonfröoljan under och då bör ju foundationen vara lite ”torrare”.

Well, det var det hele! Och ja, det ser lite illa ut..

ons-2905-2ons-2905-3

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Stay Matte shade 09
Puder: Make Up Store – Aqua Cooling Powder
Rouge: Benefit rouge – Dallas

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Face Stockholm – Black. Meow Cosmetics – Trashy. TINte – Vanilla Sky.
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Kajal: Svart eyeliner från nåt billigt skitmärke
Inliner: Face Stockholm – Correct liner

Läppar: Face Lipgloss – Krokus

Attityd: Trött som alltid, men redo!

Comments are closed.