26 april, 2024

Dagens: Allt från Kicks

Åh jag är så trött idag… Vi var hemma ganska sent igår så blev inte läge att lägga upp detta inlägg i går. Men då får ni njuta av mitt vackra nylle nu istället. Förutom min fula utväxt… Orkar inte bry mig om den just nu, ska till frissan i början på oktober så det får bli då.

Här har jag alltså använt det smink jag fick från Kicks i torsdags, allting vi fick faktiskt utom ett av läppglansen. Ögonskuggorna är på en bas av Shadow Insurence. Den lila skuggan heter Crazy Bruise och är riktigt snygg. Dock är den ganska hård och kräver därför lite arbete innan den fastnar på penseln och sedan på ögonlocken. Jag upplevde att den var lite svår att sudda på basen, kan hända att det är lättare utan en fult så klistrig bas. Då tyckte jag nog den andra skuggan, guldiga Sugar Rush var lite mjukare och mer lättsuddad. Den har ett fantastiskt skimmer förresten! Jag har även använt den silvergrå eyelinern, som visst inte har något namn. På kinderna rouget Must-Have, en fin korallig rosa som är rätt rejält pigmenterad.

På kindbenen har jag också använt Illuminatorn. I ett nästkommande inlägg ska jag jämföra den med Benefits High Beam! På läpparna läppglanset Summer Bonfire samt concealertrion Neutral där de behövdes.

All in all, helt klart nöjd även om skuggorna inte var så pigmenterade som jag velat ha dem. Det är ju knappt Sugar Rush syns på bilderna nedan.

Mascaran är Cliniques nya, den återkommer jag till!

Produktlista

Hud
Dagkräm: Bliss Triple Oxygene +C Energizing Cream
Foundation: Clinique Stay-Matte Oil-Free Makeup
Rouge: Kicks Private Label – Must Have
Highlighter: Kicks Private Label – Illuminator

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Kicks Private Label – Sugar Rush och Crazy Bruise
Mascara: Clinique High Impact Extreme Volume Mascara
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows

Läppar: Kicks Private Label – Summer Bonfire

2 tankar på “Dagens: Allt från Kicks

Kommentarer är stängda.