shadesofbarielle-berryblue-1

Glad måndag! Ja, så hade jag kanske känt om jag fått sova, vaknade vid halv 5 av att jag hade så ont i min axel. Kunde verkligen inte somna om utan gick upp vid 6 istället, hängde med katterna i soffan så det var ju ingen större förlust. Är riktigt seg nu, men har haft sällskap av Uchi i flera timmar så är glad ändå!

Förresten, jag ber om ursäkt att det blivit lite färre inlägg här. Jag är helt enkelt för trött, åtminstone före helgen då jag äntligen köpte Blutsaft! Vilken skillnad, pucko mig! Ska till barnmorskan imorgon, hon lär ju skälla på mig för att jag låtit järnvärdet sjunka så lågt. Men nu mår jag bättre iaf så jag hoppas energin ska komma tillbaka.

Men det är Blå Måndag idag, detta är mitt sista arkivinlägg så jag måste komma ihåg att swatcha lite lack i helgen! Besök Emelie för fler blå manikyrer. Sista arkivblå är alltså detta, Shades of Barielle – Berry Blue. En riktigt härlig mörk blåbärsnyans, visst är den fin? Älskar riktiga fina mättade krämlack.

Här är det  två lager, mycket bra formula och pensel men som ni ser har det runnit lite ner i nagelbanden.

Vad tycker du om detta? Tjusigt?

shadesofbarielle-berryblue-2shadesofbarielle-berryblue-3shadesofbarielle-berryblue-4shadesofbarielle-berryblue-5shadesofbarielle-berryblue-6

Comments are closed.