faceofaustralia-funkytown-1

Måndag igen då och det betyder ju Blå Måndag hos Lindas Nailorama! Känns lite skönt att NfuOh-veckan har passerats, även om jag har massor med fina och gröna lack kvar jag kan visa… Nu har jag ju dessutom påbörjat min stashlista som ni kan hitta här. Jag har bara påbörjat den som sagt, har fyra lådor kvar att gå igenom samt fixa med länkar till de lack jag visat. Önskemål på lack du vill se?

Jag är med i en internationell nagellacksgrupp på Facebook, Lacquered with Love, där vi varje månad paras ihop med en annan tjej och så byter vi lack med varandra. Gärna lokala lack som inte finns överallt eller sådant som vi lagt upp på vår önskelista, Wishlist. Den här månaden fick jag paket från Kelly Monaghan från Australien, som ni hittar här på kellyskolors.com. Hon skickade mig detta lack, Funky Town från Face of Australia, samt tre lack till som jag kommer visa senare (Emily de Molly – Fifth Element, Revlon – Popular/Starry Pink samt B Collection by Bloom – Dubai).

Jag kände för detta i fredags när jag lackade om, det är ett lavendellila lack som går i ljusblått med glitter i koppar och blått. Glittret är inte så frekvent men det bet sig fast på nageln nåt enormt.  Två lager har jag på bilderna, tyvärr tycker jag att det andra lagret täckte en del av det fina kopparglittret. Nästa gång kommer jag lacka det över ett annat blått lack så jag bara behöver ett lager av Funky Town.

Annars var det lättlackat och torkade fort. Inga konstigheter!

Face of Australia finns inte i någon webshop som levererar till Sverige vad jag vet. Tyvärr! ‘

faceofaustralia-funkytown-4faceofaustralia-funkytown-3faceofaustralia-funkytown-2faceofaustralia-funkytown-5

  1. Åhhh så vackert,det här skulle jag inte ha något emot att det flyttade hem till mig någon dag. Hoppas att det går att få tag på någon gång :-D
    Den blå färgen är helt fantastisk vacker :-D

Comments are closed.