Igår lackade jag om naglarna till nånting grönt. Hade inte tänkt göra en tvådelad först utan bara blinga till ringfingret, men det såg lite coolt ut så why not…

Jag grundade naglarna med BB Coutures Playboy, som ni hittar här i Nailmails Överskottsshop. Lite rinnig och kanske svår att få snygga kanter med, men täckte på två lager så det räknas som godkänt. Det är ett skimmerlack i grönt som går mot blått, det ser ni på bilderna om man jämför med glitterlacket. Men det har ett snyggt silverskimmer som är väldigt tilltalande.

Som en rand på alla naglar då Orlys Here Comes Trouble, ett grönt glitterlack. Glittret är både finmalt och i större bitar och det täcker ju bra i en rand på ett lager. Men ska man ha det på hela nageln utan något under krävs det nog några lager för att slippa VNL. Jag ska lacka i enbart detta någon dag tror jag.

Bling bling, men inte en så snygg manikyr. Dessutom sabbade jag den på flera naglar på högerhanden, så den ryker enbart av den anledningen inom kort.

  1. Jag älskar verklligen grönt nu förtiden, så jag tyckte det var jättefint! :) Själv har jag IsaDora black galaxy på naglarna, men igår hade jag Diamond Cosmetics Hypnotic som jag köpt från Nailmail! :)

    • Grönt är jättefin, en så knasig färg på naglarna men så rätt! Den där Black Galaxy måste jag köpa, ser himla fin ut! Yay, Hypnotic! Måste prova den snart själv!

Comments are closed.