Igår var jag alltså i Stockholm på ett event för att lansera Maria Montazamis nya läppstift i samarbete med Make Up Store. Redan förra året lanserade de sitt första läppstift som sålde slut direkt, nu i mitten på mars släpps samma nyans igen samt en mer rosa som heter Maria Montazami pink. Det kommer även en ny läppenna – köper du alla tre får du även en svart paljettbeströdd sminkväska med Marias autograf.

Läppstiften kostar 170 kr, pennan 135 kr.

Det var ett trevligt event, framförallt att träffa Tina, Delinda, Elin, Sanna och Carina igen och Kicki för första gången. Vi sippade champagne och pratade efter presentationen innan jag fick ge mig nedåt city igen för att ta tåget hem. Himla kul att åka upp ibland trots allt, jag älskar Stockholm!

Maria är väldigt ödmjuk, världsvan men ödmjuk. Rolig och lite quirky. Förutom läppstiften, som hon naturligtvis har massor av överallt där hemma, är ett transparent puder hennes favorit från Make Up Store.

 

Och så här såg jag ut i den rosa varianten av läppstiftet. Kanske inte riktigt min nyans, min naturliga läppfärg lyser igenom lite för mycket.

Comments are closed.