nfuoh-62-1

Fredag igen då! Mulen dag här, men jag lyckades swatcha detta lack när solen sken så vi inte missar holofredagen. Ni besöker väl goa Kerstin för fler underbara holos idag?

NfuOh-vecka här på Vacker & Underbar som ni kanske minns vid det här laget! Detta är det femte lacket jag visat, gå gärna tillbaka och kolla in de andra! Jag har visat fyra krämlack, nu kommer tre mer lite mer udda finish. Holo idag, sedan blir det glitter och skimmer också.

NfuOh #62 alltså, ett rosa hololack som kanske inte är så stark i sina regnbågar som i NfuOh – #64 som jag visade för några veckor sedan. Det här är en mer diskret nyans och ganska tråkig när solen inte ligger på. Men ni ser ändå att det är tydliga regnbågar som absolut ger ett mervärde till det här lacket.

Jag lackade ovanpå Aqua Base från NfuOh förstås, så jag upplevde inga problem med holosjuka. Däremot att det torkade så fort att det sprack lite. Men det syntes inte senare med ett lager till ovanpå. Ett mycket fint holo som skulle passa bra på en arbetsintervju eller så! =)

NfuOh är alltså månadens lack på Nailmail, passa på att beställa innan den 31e maj!

nfuoh-62-3nfuoh-62-4nfuoh-62-5nfuoh-62-6nfuoh-62-2nfuoh-62-7

 

English: Time for holo friday, and since it is NfuOh week here at Vacker & Underbar I show you NfuOh #52. A diskreet pink holo with nice subtle rainbows. Dried very fast and no problems with holo sickness when applied over NfuOh Aqua Base.

Comments are closed.