opi-youdontknowjacques-suede-1

Sköna lördag! Dessutom den Internationella Kvinnodagen! Jag önskar att vi kvinnor fick lika rättigheter och skyldigheter som resten av mänskligheten, kan innerligt inte begripa varför vi ses som mindre värda? De som inte inser att vi är förtryckta måste verkligen öppna ögonen och inse att världen är åt helvete fel.

Jag hoppas du besöker något av de sammankomster idag, ska se om vi kan vara med på det som händer här i stan.

Kanske är det opassande att visa OPI – You Don’t Know Jacques idag? För vem fan är Jacques? Jag föredrar Jacqueline om jag ska vara ärlig! Men detta är ännu ett av mina fd Suede-lack från OPI, beiget i din här finishen fungerar väldigt bra tycker jag. Det är nästan guldskimrigt, väldigt vackert faktiskt.

Här är det två lager, lättlackat som alltid men ändå lyckades jag få något konstigt hack i ringfingret. Som syns ännu mer med topplack, tråkigt nog. Jag föredrar nog det här matt, eftersom det har ett skimmer i sig ändå så fungerar det väldigt bra!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: OPI – You Don’t Know Jacques, with the suede finish. I like this color, its almost golden. 

opi-youdontknowjacques-suede-2opi-youdontknowjacques-suede-3opi-youdontknowjacques-suede-5opi-youdontknowjacques-suede-4opi-youdontknowjacques-suede-6

Comments are closed.