19 juni, 2024

Blå Måndag: H&M – Shanghai Nights

hm-shanghainights-1

Så var det måndag igen och återigen inser jag varför jag hatar den här dagen så mycket. För min del fick måndagar gärna tas bort från kalendern! Men, måndagar är också Blå Måndag (passande! höh!) och det är ju dags för oss alla att besöka Tove!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett lack som jag föll som en fura för när jag såg det hos Linda i somras – H&M – Shanghai Nights. Hon var lite besviken faktiskt, men jag måste säga att även om det duochroma inte syns så väldigt mycket är detta extremt vackert! I dagsljus syns det vacka rosa skimret i detta, jag älskar sådana kontraster. Det syns också på makrobilden jag visar här brevid. Dessutom är den turkosa nyansen verkligen en favorit, jag älskar den!

Här har jag två lager ovanpå mina (numera) genomskinliga gelnaglar. Bra formula och jag är inte ens missnöjd med den breda korken. Till skillnad från de flesta andra tycker jag den var riktigt bekväm att hålla i. Dessutom var det lätt att få det jämnt runt nagelbandet.

Så, nej jag har absolut inget att klaga på vad gäller det här lacket! Jag älskar det!

Gillar du det? Rösta ovan, skriv en kommentar och om du är lika förtjust som jag – hoppas det finns kvar på ditt H&M!

hm-shanghainights-2hm-shanghainights-3hm-shanghainights-4hm-shanghainights-5

8 tankar på “Blå Måndag: H&M – Shanghai Nights

  1. Den har jag kollat på flera gånger. Måste nog ta en räd på H&M, och göra upp med några lack där … Ser jättefin ut!

  2. Det här är så snyggt – jag har precis köpt hem det faktiskt! Ska bli kul att testa själv också!

Kommentarer är stängda.