ons-2205-1

Hemma på lunch, klar för dagen. Vi ska iväg med den nedsågade tujan och köpa kattsand innan jag får sjunka ner i soffan och tuppa lite…

Idag blev den en ganska enkel mejk, med en grön och lila kombo. Den gröna skuggan är Tom Cat från Meow Cosmetics, den lila kommer från Mist Stockholm och den har jag tyvärr glömt namnet på. Enkel sotning som inte alls är särskilt spännande.

Hade problem med mina linser imorse, så ögonen är lite röda och fransarna raka av fukten. Så ni vet! Idag har jag förresten ingen foundation utan jag använde Cliniques nya CC-Cream, utblandad med aloe vera gel. Jag tyckte att CC-creamen var lite för tjock och mörk, därför testade jag att tunna ut den med aloe vera. Blev ett väldigt fint resultat tycker jag, inte så tjockt utan en väldigt naturlig finish. Men den har nog lite för mörk nyans ändå, även om det inte skulle vara så viktigt.

ons-2205-2ons-2205-3

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique CC-Cream + Aloe Vera
Rouge: Benefit rouge – Dallas

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Meow Cosmetics – Tom Cat. Mist Stockholm.
Mascara: Clinique Waterproof mascara
Ögonbryn: Clinique Instant Lift – 02 Soft Brown
Kajal: BareMinerals Around The Clock – 8PM.
Inliner: Face Stockholm – Correct liner

Läppar: Clinique

Attityd: Längtar efter sol

Comments are closed.