Jag utlovade ju en mejk i går kväll, men det orkade jag inte tyvärr. Vi var hemma från Tranås vid 20 och då var jag alldeles för trött för att sätta mig och redigera bilder och skriva ett inlägg. Så kan det gå!

Vi var alltså i Tranås, eller i Högamålen söder om Tranås. Där har vi en bekant som höll en föreläsning om ämnet kvantfysik i vardagen. Väldigt intressant och givande, satte igång många tankar och idéer om mitt liv och framtid. Tror kanske att jag funnit min dröm? Vi får se vart jag hamnar om några år…

Men här är mejken iaf, med matta nyanser från Meet Matt(e). Den bruna skuggan är Matt Gallagher i den inre ögonvrån, den gröna Matt Schilling i den yttre och under ögat. Blev rätt bra faktiskt, snygga nyanser! Inte så skrikigt på en söndag heller. =)

Produktlista

Hud
Antishine-primer: Nip+Fab
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid – Clear Ivory
Rouge: Lily Lolo Mineral Bronzer –  Waikiki

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: The Balm – Meet Matt(e) – Matt Gallagher, Matt Schilling.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Eyeliner: Nyx

Läppar: Too Faced

  1. vad spännande att kvantfysik kunde inspirera dig, nu blir man nyfiken :) o snygg du va i håret förresten!

  2. Riktigt fin sminkning :)
    Din video blev ju super bra, det var den första jag kollade (efter min egna då) och jag gillade den! Du är liksom pedagogisk när du filmar! :)

    • Tackar!
      Och tack detsamma, kollade din också direkt efter min! =) Jag försöker vara pedagogisk, även om jag blir avbruten av en skrikande Wendy ;)

Comments are closed.