depend-2059-starryblue-1

Måndag igen och dags för blå måndag hos Lindas Nailorama! Besök henne för fler blå manikyrer!

Idag har jag ännu ett av Depends nya Mirage-lack. Detta dominerade blå måndag för några veckor sedan, nu har alla andra visat det och det har släppt i affärerna – dags för mig! Detta är alltså nr 2059, även kallat Starry Blue. Kul att de fått namn även om det inte står på flaskan! En riktigt fin blå nyans, med finmalt skimmer som är hur vackert som helst.

Tyvärr en riktig pain att använda. Tjock och svårmålat och torkade låååångsamt. Trots snabböverlack alltså. Trist! Men det har en väldigt fin finish, metallisk och glänsande. Riktigt vacker! Även denna är ett måste!

Förresten, förlåt att jag är så dålig på att svara på kommentarer! Ska skärpa mig!!!

depend-2059-starryblue-2depend-2059-starryblue-5depend-2059-starryblue-3depend-2059-starryblue-4

  1. jättefint!!! har inte köpt något från depend på länge, men sugen på det här, ett ljust grönglittrigt som jag såg i affären samt några från vårens. får se vad det blir =)

  2. Härlig färg, misstänker att ett par av dom här lacken kommer hamna i min shoppingkorg när jag är på Maxi nästa gång.

Comments are closed.