depend-2062-primrose-1

I veckan landade ett paket med Depends senaste – udda – kollektion, om man jämför med deras vanliga vår- och sommarkollektioner. Kollektionen heter Rough Sparkle och innehåller sex lack. Detta är alltså den senaste trenden inom nagellack, vad OPI kallade för Liquid Sand och vad jag skulle vilja kalla hela genren egentligen. Alltså grovmalet glitter som inte ska täckas med topplack, så det blir en grov textur på naglarna.

Depend-Rough-SparkleDepends kollektion kan ni se helheten av på flera bloggar, bilden brevid visar alla på naglarna samtidigt så ni får en viss idé om hur de ser ut.

2061 – Poppy
2062 – Primrose
2063 – Jade Vine
2064 – Bluebell
2065 – Forget-Me-Not
2066 – Silver Mist

Idag vill jag visa er rosa Primrose, som jag har lagt ovanpå Milani Digital som jag visade igår. Exakt samma nyans skulle det visa sig och ett bra lack att ha under. Förutom att det aldrig torkade  då, vilket måste sägas vara en nackdel med dessa strukturlack. Får kanske skaka liv i en gammal flaska Orly Flash Dry om jag ska fortsätta testa dessa! Men nyansen är riktigt fin och somrig till solbrända händer.

Jag gillar nog dessa från Depend mer än exempelvis Zoyas. Zoyas är förvisso mer finmalt medan Depends är grova och har större kristaller i sig. De är rätt olika alltså. Eftersom jag inte är en glitterälskare så är dessa ändå en rätt lagom väg att vandra, de blingar inte för mycket och är relativt lätta att få bort i en dip-in-remover.

Bilderna är tagna i dagsljus, den ena stående bilden är tagen i full sol.

Vad tycker ni om dessa och vill ni se fler?

depend-2062-primrose-4depend-2062-primrose-3depend-2062-primrose-5depend-2062-primrose-2

  1. Åh jättefin färg! Den blir jag jättesugen på. Vet du om dessa kommer säljas där Depend brukar säljas eller enbart på utvalda ställen?

Comments are closed.