labellavernice-whenthestarsgoblue-1

Nu ni tjejer, ska ni få se en skönhet denna fredag! Holofredag hos Kerstin som vanligt, besök gärna henne idag!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Det här lacket är väl kanske inte holo i sin sanna mening, men det har helt klart holoskimmer. La Bella Vernice – When The Stars Go Blue kan vara La Bella Vernice’s snyggaste lack (och detta har jag köpt av Roni för egna pengar!). Det är ett mörkt blått lack med duochromt pigment samt holoskimmer, eller lite glitter är det nog också. Det skiftar i lila i vanligt lampljus, syns lite dåligt på de här bilderna men det finns där helt klart.

Lite skirt med sina tre lager, men formulan är så bra att det absolut inte gjorde nånting. Lättlackat och lätt att få snygga kanter. På dessa bilder har jag inte använt topplack, jag tog det andra gången jag använde lacken och det blev väldigt vackert men det syns ingen skillnad på bilderna.

Som sagt, jag älskar detta! Det är så vackert! Vad tycker du? Rösta ovan och säg din mening bland kommentarerna!

Du köper La Bella Vernice When The Stars Go Blue här, men det finns bara ett fåtal kvar! När de är slut är lacket discountinued! Så köp det NU!


English: La Bella Vernice – When The Stars Go Blue, such a beautiful duochrome holographic skimmer. I love this!

labellavernice-whenthestarsgoblue-2labellavernice-whenthestarsgoblue-3labellavernice-whenthestarsgoblue-4labellavernice-whenthestarsgoblue-5labellavernice-whenthestarsgoblue-6

Comments are closed.