milani-513-digital-1

Ja, det är ju som ni kanske vet vid det här laget fredag! Fredag innebär ju att vi firar holofredag vilket är en riktigt fin temadag hållen av Kerstin! Besök henne för fler fina holos idag.

Lacket jag visar idag kommer från Milani och är ett 3D Holographic – vilket innebär att det är någon sorts squattered holo vad jag förstår. Lacket heter 513 Digital och är ett rosa lack. I solen syns regnbågar, men de är inte jämna och fina som de är i Laylas eller NfuOhs holos. Det här är mer som glitter, framförallt när solen inte lyser på det.

Två lager har jag använt, även om det är tre på några naglar som behövde lite extra. Torkade hyfsat snabbt, inget topplack på bilderna så torktiden var ju lite längre än normalt. I övrigt är det ett fint rosa lack, inget som sticker ut eller gör detta till ett måste-lack tyvärr.

milani-513-digital-2milani-513-digital-3milani-513-digital-4milani-513-digital-6milani-513-digital-5

Comments are closed.