catherinearley-715-1

Glad måndag på er! Dags för sista veckan i februari, herregud! Snart är det våååår! Det har varit en väldigt fullspäckad helg, med Nadine här och Suzanne som kom med Soto och allt vad det innebär. Jättemysigt att träffa Suzanne igen, vi har alltid mycket att prata om. Och det har gått riktigt bra med Soto, nu ligger hon bredvid mig i soffan och slumrar. Goseplutt… =)

Men måndagar är Blå Måndagar, besök Emelie för fler blå manikyrer idag!

Själv fick jag rota i turkos-mappen idag, de blå är slut. Måste swatcha som sagt, kanske hinner några imorgon. Eller så får jag pausa ett tag helt enkelt. Men det jag idag vill visa upp är vackra halvholot Catherine Arley – 715. Färgen är helt underbar, aqua? Turkos iaf, ljuvlig men kanske för grön egentligen. Ni får förlåta mig idag! Halvholo skrev jag, det är holopartiklar i det men det syns inte i solen tyvärr. Men det är vackert ändå.

Här är det tre lager, ganska skirt men värt att använda på egen hand. Bilderna är tagna i solljus/dagsljus och ej under lampa.

Vad tycker ni om detta? Tjusigt eller?

catherinearley-715-2catherinearley-715-3catherinearley-715-4catherinearley-715-5