Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Grön ute, grönt i sinnet? Heh, eller nåt. Hoppas du vill vara med idag och visa nåt grönt, manikyr, mejk eller kläder? Kör bara! Lägg till dig via inLinkz och skriv en kommentar, gärna före 21.

Idag tänkte jag visa en av de lack jag köpte på Mors Dag åt mig själv! :D Detta är H&M – Emerald City, en mörkgrön duochrom historia som går i guld och blått förutom grönt. Tror inte det blå syns på mina bilder här, men det syns irl. Det här är riktigt snyggt, så himla fin finish och älskar färgen. Bra jobbat där H&M!

Två lager, ett flödigt första hade räckt! Väldigt bra pensel dessutom, påminner om Depends. Torkade snabbt och var lätt att få snygga kanter.

Vad tycker du?

 


  1. Börjar med att säga att jag är hemskt ledsen för jag inte får till mina bilder, men när jag är ur detta vaccum ska jag ta tag i det. Tycker ditt var jättetjusigt Karin.

    • Eller hur, det är ju så snyggt. H&M kan dom, penseln är underbar! Kul att du var med idag! :D

  2. Åh det ser jättevackert ut! Jag har inte detta, äger inte nåt av H&M nya lack men jag inser ju att jag borde kolla in dem. Ska kanske börja med att shoppa i mammas badrumsskåp, hon köper en del lack från H&M:)

    • JAAA, det måste du verkligen göra! De har så många olika finisher och nyanser och formulan och penseln är SÅ BRA! Så kolla in dem! Kul att ni båda var med idag! :D

Comments are closed.