Jag har dragit två vinnare i min tävling!

Som utlovat har jag dragit två vinnare, en som får välja först (3 lack + en wrap eller 4 lack) och en annan som får det som blir kvar. =) Otroligt stort gensvar, jätteroligt! Massor med svar och härliga synpunkter.

Jag ska sammanställa alla svar i ett excelark och se vad ni tycker, men det är ganska klart att ni inte gillar mina bokrecensioner.  Inte för att de är dåliga utan för att ni inte läser! Vilket ju är anledningen till att jag har med bokrecensioner, för att fler ska läsa böcker! Även om jag såklart förstår att ni inte hinner eller orkar. Alla är ju inte lika störda som jag är, som inte kan sova om jag inte först läst minst en halvtimme…

Knepigt det där…

paketblomma

Men det var dags att dra en vinnare! Random säger kommentar 23… *trumvirvel…*

Grattis till Maja Karlsson!! Här ser ni hennes kommentar:

Vad härligt med 150 (160 såg jag nu, följare!)

Jag läser gärna din blogg för att den har en blandning mellan lack, personligt och böcker.
Sedan du vara den enda förutom jag, som inte är är så förtjust i lack med stora glitter, det känns befriande. Sedan tycker jag att du är ovanligt stark som vågar skriva de starka personliga inläggen som jag tror att många känner igen sig i men inte riktigt vågar säga högt.
Sedan är du superduktig på att uppdatera :-)

Katter, ibland blir det lite mycket. Men det är nog för att jag har 5 stycken här hemma och ibland så tycker jag att de är mer än en handfull ;-)

Maja är mailad och tillfrågad om sina val =)

-♥-

Den andra vinnaren är nr 43… *trumvirvel…*

Grattis till Mathilda Eriksson! Här är hennes kommentar:

Jag äääälskar alla lack du lägger upp, det är så himla kul att läsa!!!
Inlägg som jag själv inte är så intresserad av är bok-inlägg så att säga, men det är ju eftersom jag inte läser själv. Tycker inte om det bara (förutom harry potter;))
Fortsätt med det du gör, du har en av de bästa nagellbloggarna!

Även Mathilda är mailad =) Grattis till Maja och Mathilda!!!

♥♥♥

Tack återigen för alla era kommentarer! Ni anar inte hur glad jag har blivit för alla era fina ord. Som Mathildas ovan, att jag har en av de bästa nagelbloggarna! Wow, tack! Jag är oerhört glad och stolt över gensvaret och era fina ord – och era välmenade kritiska kommentarer.

Nu jobbar vi vidare tillsammans till 200 följare på Bloglovin! Under tiden får ni gärna gilla bloggens sida på Facebook.

  1. Har lovat att börja läsa nu när jag slutar komvux och ska jobba istället. Får se hur det går, haha! Men jag har några deckare på lager och tänkte låna Harry Potter på biblioteket. SEN hoppas jag på att ta nytta av bokrecensionerna :D Älskar att läsa men fokus och energi är som bortblåst efter två terminer komvux med nya gymnasiereglerna. Och grattis till vinnarna, såklart! :)

  2. STORT GRATTIS till vinnarna :-D
    Jo jag ääälskar att läsa,slukar ALLT,men tyvärr är det svårt att få tiden och orken att räcka till med en snart sexårig son! Han går först i mitt liv just nu och ska få göra det ett tag till. Men när han kommer upp i åren så ska jag ta itu med bokläsandet igen :-D

Comments are closed.