Idag är sista dagen på Sminkans planetvecka! Och jag har varit med på varenda en förutom att jag trodde det var orange till mars istället för rött. Erkänn Sminkan att du bytte färg på den?

Idag är det iaf Solen som är temat och färgen orange (igen för mig då). Passar bra en gråmulen dag som denna! Jag ville inte bara vara orange utan tog även svart som grund. Ja, se bilden på solfläckar här brevid, solen är varken genuint gul eller orange! =)

Jag har grundat med Dignity, och därefter med en platt pensel försökt måla med en svart skugga längs globlinjen. Ni ser ju hur ojämnt det blir, mitt ansikte måste vara helt skevt. Därefter en mörkt orange skugga från Manlypaletten i den inre ögonvrån och längs överkanten av skuggan. Dessutom upp mot ögonbrynet den vita Vanilla Sky från TINte.

Ja, jag har ju inte bloggpaus än, jag åker ju först imorgon! =)

  1. Hahahaha! Ja, men det var för jag skrivit fel på bloggen. Det skulle vara rött, det ÄR rött, men av någon anledning stod det orange både på torsdagen och söndagen…

    Förlåt. :D

    Sminkans senaste bloggpost: Sista utlottningen…

Comments are closed.