Oj vilken vecka av firande det blev! 150 följare och stor tävling (fortsätter till fredag, missa inte!), vår förlovning efter 5 år tillsammans och fix på balkongen!

Vi tar en liten titt!

imageimageimageimage

1. Måndag morgon, Deshi är ivrig att komma ut på balkongen så Anders fick offra sig i morgonkylan.
2. Och så blev det tävling här på bloggen! Du kan delta fram till fredag här!
3. På tisdagen fick jag offra mig där ute, Deshi njuter verkligen av alla dofter som ni ser. Härlig bild!
4. På väg till Pecha Kuchan gick vi förbi ett vackert körbärsträd som blommade för fullt. Underbart!

 
imageimageimageimage

1. Anders höll i ett av föredragen på Pecha Kuchan, med väldigt lyckat resultat. Här är det sekunden innan han börjar, när han liksom tar sats att börja prata.
2. Jag gick hem via Industrilandskapet och fotade solnedgången över vattenfallet. Så vackert där!
3. Onsdag morgon och jag sa hejdå till kissarna! De var mer ”huh?” och kanske inte så ledsna över att jag gick… Jaja..
4. Redo för dagen! Bilen packad och jag var redan svettig.

 
imageimageimageimage

1. Vackert magnoliaträd vid en vacker entre, i fina Oxelbergen förstås.
2. Och så blommade det vackra körsbärsträdet på Repslagaregatan 13. Magiskt med alla kronblad som rasade ner över folk som gick förbi…
3. Äntligen var dagen slut, det med en vacker solnedgång över Östgötaschlätten.
4. På torsdagen var jag ledig, som alla andra människor. Så här ser det ut när jag fotar mina naglar till bloggen! Inte mycket sol nu när kastanjeträdet mittemot fått sina blad och skymmer.

 
imageimageimageimage

1. Vi tänkte ta en fotopromenad. Vi kom inte längre än till universitetet (200 m) innan det började ösregna! Vi satt under tak en kvart innan vi svepte in kameran i en plastpåse och gick ändå.
2. På fredagen var mamma och jag på Billbäcks Handelsträdgård! Här är uteserveringen, kolla in min instagram för massor med bilder på blommorna också! (@akrogirl heter jag på instagram)
3. Och så blev det lördag och vi förlovade oss! Det gjorde vi redan 00.12 eller något på natten, mysigt att vakna förlovad =)
4. Vi firade på Texas Long Horn!

 
imageimageimageimage

1. Söndagen tillbringades med att fixa balkongen, så här såg det ut före! Inte så inbjudande eller säkert för katterna, dessutom mycket insyn från grannarna som gärna hänger på gården.
2. Efter flera timmars jakt på tillräckligt långa buntband blev det klart lagom till eftermiddagssolen. Blev riktigt bra och katterna är väldigt glada att kunna gå ut där utan vår övervakning och ständiga tjat när de ser en fågel och vill hoppa över. Jag upplever att det är tillräckligt högt för att de inte ska vilja hoppa, runt 165 cm eller så.  Dessutom är det otroligt mycket mer privat nu, väldigt skönt!
3. Allt slit kostade förstås, massor med rivsår på armarna och knogarna. Men helt klart värt det!
4. Och så lekte jag med filodekaler, pyssligt och superlim är kanske ingen bra kombo… Resultatet får ni se på onsdag!

 
Fantastisk vecka måste jag säga! Den här veckan blir det grillhäng hos mamma med Nadine och även Eurovisionfinalen – som hon är galen i. Blir kul att se hur länge hon orkar hålla sig vaken… ;-)

  1. Härlig vecka :-) Och vilken underbar bild på goa Deshi! Katter är så söta när de sitter och sniffar i luften så där!!

  2. hej, du gör jättefina sminkningar verkligen, men testa ta make-up bilderna utan blixt, tror det kan se ännu finare ut då ( i dagsljus såklart)!

Comments are closed.