essie-mintcandyapple-2

Måndag igen, tänk vad dagarna går fort nu! Det är dags för Blå Måndag, besök Lindas Nailorama för fler blå skönheter! Idag hoppas jag hon kommer ihåg att uppdatera listan redan under kvällen! ;-)

Idag vill jag visa er ännu ett Essie som jag har – Mint Candy Apple. Det kom för några år sedan, till vinternkollektionen 2009. Sist jag hade det minns jag bara att jag avskydde det, att formulan var jobbig och streakig. Kalkig liksom. Jag hoppades att min teknik hade förbättrats sedan dess och att jag denna gång skulle tycka bättre om det.

Men, tyvärr inte! Första lagret är så skirt och kalkigt, det är verkligen hemskt! Tre lager fick jag på till slut, men det var inte lätt att få snygga kanter som ni ser. Tre lager för full täckning och ett jämnt och fint resultat. Här är bilderna tagna i mulet dagsljus, men jag tycker det har en liten liten dragning åt grönt som inte syns på bilderna. Det är mintgrönt helt enkelt!

Som sagt, hemsk formula men väldigt vackert när det är på!

essie-mintcandyapple-1essie-mintcandyapple-3essie-mintcandyapple-4essie-mintcandyapple-5essie-mintcandyapple-6

Comments are closed.