hare-letthemeatwhat-1

Den här har tagit tid att blogga upp, vet inte varför det tagit så lång tid?

wpid-IMG_20130502_215528.jpgHare Polish – Let Them Eat … What? är en av tre nya Hare som jag beställde, den ingår i kollektionen Last Queen of France där även de två andra jag köpte samtidigt, Hooky at the Hamlet och Return to Nature ingår. De har jag ännu inte testat så de kommer framöver. Men denna, Let Them Eat … What? är ett vittbeige lack med hexagonglitter i rosa, runda i rött samt fyrkantiga i guld. Jag har tre lager för att få full täckning, då utan underkläder under. Jag har även tre eller om det blev fyra lager av topplack för att få en helt slät yta.

Kanske hade det blivit snyggare och jämnare om jag haft ett vitt lack under och sedan bara ett lager av Hare. Kanske testar det någon annan dag.

wpid-IMG_20130430_141807.jpgSom bekant är jag inte förtjust i glitterlack, jag gillar inte metallicglitter som är packat megasupertätt och glittrar. Men det här gillar jag, udda matt glitter som ger den där udda effekten utan att bli för gapigt. Det var lite tjockt och segt, svårt att få glittret att komma jämnt på nageln. Jag hade några ställen där det var knöligt av glitter.

Men hållbarheten var bra, tre dagar med fullt arbete dessutom innan jag kunde dra av det i sjok ;-) Jag gillade verkligen det här lacket ändå trots sina nackdelar, det är så udda men så coolt!

Vad tycker du om det här?

hare-letthemeatwhat-2hare-letthemeatwhat-7hare-letthemeatwhat-3hare-letthemeatwhat-4hare-letthemeatwhat-5hare-letthemeatwhat-6

Comments are closed.