Idag får det bli en sammanslagen Instagramsammanfattning. Vecka 41 utgick ju när One strulade plus att jag helt enkelt inte ville sammanfatta veckan just då… För ni vet ju vad som hände…

1. Jag var hemma hos Lotta på måndagen. Här har ni Ossian, en av hennes Devon Rexer. Han är ungefär 2 år, fortfarande busig men så himla söt!
2. På tisdagen packade vi piCture pOlish.
3. Med en mycket medtagen Wendy vid vår sida…
4. Onsdag morgon och jag måste lämna min älskade hemma med Anders som övervakade henne. Hon höll sig vid liv tills jag kommit hem. Lilla gumman…

 

1. På lit de parade, min fina lilla kisse… Åh saknaden gör så ont!
2. Det blev inte mycket Instagrammat efter detta, men här är en magisk solnedgång som vi bjöds på under onsdagskvällen.
3. På lördagen var vi på Fiahemmet när de hade öppet hus. Här är Flasman, en otroligt söt blåtigré. Riktigt fin, kolla blicken!
4. Och så kom äntligen de restade Zoyalacken! Lång väntan på dem!

 

1. Jag hade en bra hårdag i onsdags, syns inte på bilden dock…
2. På onsdagen efter jobbet träffade jag några nya bekantskaper, bla Apollo! En av två nordsvenska valacker som jag fick chansen att stifta lite närmare bekantskap med!
3. Och så  var det en fin solnedgång igen på onsdagen.
4. På torsdagen var vi och träffade en birmauppfödare! Ingen kisse kan någonsin ersätta Wendy, det finns liksom inte. Men vi älskar katter och kan inte tänka oss ett liv utan dessa små lurvbollar. Så vi kommer adoptera två nya från Snölyktans Birmauppfödning till våren. Bilderna är från uppfödaren. Från vänster Marion (lilatabby), Hilary (brunmaskad) och hanen Gutten (blåmaskad). Vi kommer eventuellt köpa från N-kullen som blir efter Hilary och Gutten.

 

1. Som sagt, stiftade närmare bekantskap med… Hästar är rätt tunga!
2. På lördagen var vi på megaloppisen på Borgen. Bara skräp!
3. Sedan åt vi lunch på Asian Garden, i mitt fall lite väl mycket chili!
4. Och så den här gynnaren, honom har ni ju sett. Så himla söt!

Det var de två veckorna det… Inte mycket foton tagna men hände en del iaf… Har du förslag på tuffa namn på N? Ge gärna förslag i såna fall!

Comments are closed.