26 april, 2024

Vecka 46 med Instagram

Tänk vad tiden går fort. Snart är vidriga november slut, skönt nog varit en helt ok månad ändå. Ännu ingen snö här i Norrköping :)

Förra veckan jobbade jag igen! Soluppgångarna och nedgången var nog dagens behållning. Så vackert!

imageimageimageimage

1. Jag fick ett paket från Roseville Kalifornien! Massor med fint och lack från Dance Legend bla.
2. Veckan började långsamt som alla måndagar. Hatar verkligen måndagar omåttligt mycket. Jag låg i soffan och Uchi satt på skrivbordet.
3. Ugh.
4. Torsdag morgon och jag och Uchi satt på toa och kontemplerade. Alldeles för tidigt på morgonen.

 

image

1. Magisk soluppgång över Arbetets Museum och strömmen. Lätt värt att gå upp så tidigt.

 
imageimageimageimage

1. Sedan kom regnet. Här på bryggan vid Getå brukar jag stanna till några gånger per år. Så vackert trots det lite grå vädret.
2. Regn på rutan. Jag har saknat mitt jobb en aning iaf!
3. Så klarnade vädret och solen började gå ner. Fint blänk i regnvåta gator.
4. Solnedgången var spektakulär den också.

 
imageimageimageimage

1. På fredagen var vi på Eastwoodpremiären. Fyra kortfilmer gjorda av ungdomar. Oerhört bra filmer men väldigt segt event.
2. Jag med röda läppar.
3. Deshi busar i sängen, försöker gömma sig under ett lakan. Han lyckades gräva ner sig till slut – även om han bara dolde huvudet…
4. På söndagsmorgonen vaknade vi av polissirener och spring på innergården. Plötsligt hör vi ”händerna på ryggen!” och nyfiken som jag är gick jag ut på balkongen och tittade. Efter en stund såg vi en kille slänga en jacka så när polisen började leta på gården sade vi till om vad vi sett. När vi sedan gick ut på eftermiddagen såg vi detta vid porten. Vi ringde tipstelefonen och fick snart besök av en polis som vi fick återberätta morgonens vittnesmål för. Han skulle dessutom söka av gården med sin hund Assar, men det såg vi inte tyvärr.

Alla borde göra sin plikt när de ser något!

Såg nu att NT skrivit om det! Läs här!

En tanke på “Vecka 46 med Instagram

  1. Bilden med soluppgången är ju alldeles underbar! Och vilken fin lägenhet ni ser ut att ha! Jag gillar dina instagram-kollage, jättefina bilder och kul att få hänga med dig lite under en vecka :)

Kommentarer är stängda.