nailsinc-brookstreet-mentality-holotopcoat-1

Äntligen fredag! Idag fyller min mamma år – GRATTIS ÄLSKADE MAMMA!!! <3 Jag hoppas vi kan ses i helgen även om du inte vill bli firad…

Men idag är det också holofredag, så in och besök Kerstin idag för veckans fina samling av hololack!

Idag vill jag visa er ett holotopplack, Mentality Holo Topcoat. Jag har länge velat ha ett holotopplack men inte hittat något bra, nu fanns detta på Edgy så då klickade jag hem det till slut. Här har jag lagt det ovanpå Nails Inc Brook Street som ni såg förra veckan, jag tyckte det kunde vara kul med ett holo i korall. Visst är det rätt fint? Jag tycker väl kanske inte att holoeffekten är särskilt stark, men det är tillräckligt bra tycker jag!

Här är det bara ett lager, fler lager misstänker jag gör alla lack gråa istället.

Jag gillar detta! Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Mentality Holo Topcoat, this one above coral Nails Inc Brook Street. Pretty! 

nailsinc-brookstreet-mentality-holotopcoat-2nailsinc-brookstreet-mentality-holotopcoat-3nailsinc-brookstreet-mentality-holotopcoat-4nailsinc-brookstreet-mentality-holotopcoat-5nailsinc-brookstreet-mentality-holotopcoat-6

  1. Jättefint med korall-holo! Visar också ett vanligt lack med samma effektlack, Mentality Holo, idag! Precis som du själv nämner, flera lager av Mentality Holo gråar mest bara till det underliggande lacket. Holoeffekten är inte så pjåkig ändå, helt okej tycker jag. Får duga… ;-)

    • Ja, kände att korall-holo var rätt ovanligt där ute så det var kul att få upp! Ska kolla in ditt strax =) Kul med topplack ändå, att lägga det ovanpå vad en vill! :D

  2. Korallholo är alltid en stjärna för mig så detta gick hem här helt klart:) Hoppas att det blev en trevlig födelsedag för din mamma, firningsovilja till trots…

Comments are closed.