Det är tradition sedan många år att på första maj paraderar veteranbilar och motorcyklar genom stan. Jag brukar aldrig på det där, det är inte min grej riktigt. Men idag var det underbart väder och vi var lediga och fria så det blev en tur ner på stan.

Massor massor med bilar och otroligt mycket folk, en riktig folkfest. Vi satt på en refug mitt i gatan, men det blev lite jobbigt med alla avgaser till slut. Men massor med fina bilar, många mustanger och gamla chevor. Sedan kom en van där det plötsligt kom livemusik, då sitter det en kille och spelar trummor inne i vanen medan en annan kille står utanför och sjunger med en elgitarr på magen. Ja, gerillakonsert.

Skön dag som tyvärr avslutades i soffan med huvudvärk.

Nu ska jag uppdatera deltagarlistan för Grön Onsdag! Du hittar den i listan i inlägget nedan!

1a-maj-11a-maj-21a-maj-31a-maj-41a-maj-51a-maj-61a-maj-71a-maj-81a-maj-91a-maj-10

  1. Älskar’t! Det är väldigt min grej!
    Det är lite jobbigt med avgaserna efter ett tag, men det är värt det^^
    Nu är det vår på riktigt! <3

Comments are closed.