zoya-vespa-4

Det är onsdag igen! Och på denna Gröna Onsdag är det dessutom 1a maj och helgdag så idag är jag inte ute och jobbar. Är du med i denna veckas temadag, skriv en kommentar! Detta oavsett om du deltar i din egen blogg, på Instagram eller Twitter. Mitt användarnamn är @akrogirl.

Idag vill jag visa er en av de lack från Zoya PixieDust-kollektion: Vespa! Jag fick denna av vår leverantör av Zoya, vi har ju dem i augusti på Nailmail.se. Faktiskt var det så att Zoya var de som var först på banan med dessa sandlack, men på grund av industrispionage (enligt Zoya då alltså) kom OPI före. Med en (enligt Zoya då alltså) sämre formula! Jag har inte provat OPIs men denna från Zoya var tjusig!

Jag har lagt den över en dammig grön nyans från Depends sommarkollektion (den kommer vartefter, mycket fin!) för på egen hand skulle den behövt 5-6 lager för att uppvisa en färg alls. Den ser nästan grågrön ut, den tar upp mycket av färgen från lacket under. Här har jag använt 3 lager för ett fint och täckande resultat. Det torkar ju fort, det vill säga kladdtorkar. Sedan tar det en himla tid innan det torkar så det går att köra en nagel på det. Som tur är hann jag fota innan det skedde.

Resultatet är en ganska grov känsla, lite som den grova sidan på en pappersfil. Jag testade med topplack på en nagel och ett lager gav ett hyfsat resultat men hade behövt 2-3 kanske. Det gick smidigt att ta bort det med en Dip-in-remover åtminstone. Men visst är det vackert på solbilderna när det gnistrar?

Ni får verkligen ursäkta mina jordkantade nagelband, såg inte dem när jag fotade!

Nå, är du med idag? Skriv en kommentar!

zoya-vespa-1zoya-vespa-3zoya-vespa-5zoya-vespa-6

 

Bonusbild på söta Deshi =)

zoya-vespa-7

Veckans deltagare i Grön Onsdag

 1. Så fin! Nu slår det mig ju att jag inte använt Vespa ensamt utan bara som svampade tippar till Godiva. Nästa ondag kanske för idag är jag med med ett annat Zoya :-) Jag föredrar faktiskt Pixie dust-lacken framför OPIs och jag har klarat mig på 2-3 lager för att få dem täckande utan nåt under. Har nästa gäng Pixie dust på ingång och det ska bli såå kul att få dem :-)

  • @Jennysjox, Ja vore jättekul att se det nästa vecka! Tror säkert det täcker bra på egen hand, åtminstone det röda och svarta som jag också har fått. OPIs har jag inte testat alltså…

   Kul att du är med! =)

 2. Jag älskar pixiedust! Verkar som om sommar-kollektionen täcker bättre dock. Både stevie och miranda har täckt bra på två lager för mig (som iofs har korta naglar)

 3. Jag har ju inte testat Zoyas Pixiedust, men kan säga att OPI:s liquid sand har fantastisk formula och de flesta täcker på två lager. Inget att klaga på där alltså. :-)

  Och jag är med i dag!

 4. Jag är en av dom som bara älskar sandlacken. Har testat OPI’s och de är bra men har även beställt hem Zoya’s sommarsandlack. :) Vill gärna skaffa den första PixieDust-kollektionen också. Det här ser riktigt snyggt ut, tycker jag. Gillar det matta blandat med gnistret. :)

  Jag är strax med. Knåpar på inlägget just nu. Hoppas du godkänner dagens lack som grönt bara. ;)

  • @Pamsan, Jag ser också fram emot sommarkollektionen, de ser så fina ut. Det är just att det gnistrar i solen som gör dem så fina.

   Kul att du är med, för antar att det är uppe nu? =)

 5. Åh! Jag gillar verkligen Vespa men det torkade segare än t ex Opis Liquid sands. Men det var värt det för jag gillar verkligen själva färgen. Jag är med på grön onsdag också! Har ett tidsinställt inlägg som kommer upp i eftermiddag! :-)

  • @Camilla, Tycker inte det var så jobbigt som jag trodde, det är liksom skrovligt överallt och inte bara i klumpar som andra glitterlack kan göra.

   Kul att du är med, du är så välkommen! =))

 6. Det här ser jättefint ut, både i färg och finish! Jag har inget av Pixie Dust-lacken, men det här ska jag nog klicka hem så småningom! Jag är med idag och visar underbara Kryptonite =)

Comments are closed.