Ännu en vecka har passarerat och denna veckan var nog den mest händelsefattiga ever. Jag och Anders jobbade på dagen, sedan tog vi en promenad på kvällen och tittade på saker i Norrköping. Men dagarna flöt ihop så frågan är om jag kan skriva om det utan att blanda ihop allting… ;)

1. Vi åkte hem från mamma på förmiddagen på måndagen. Då hade mina vackra liljor slagit ut!
2. På eftermiddagen tog vi en promenad, uppför Kungsgatan och förbi detta vackra hus mittemot Cnema.
3. Och så gick vi nerför Södra Promenaden.
4. Målet var Halvars glass förstås! Lite glass får man äta ibland, även om vi mestadels av tiden försöker äta enligt LCHF.

1. Vi gick vidare nerför Södra Promenaden, förbi vackra hus med vackra detaljer.
2. Nere vid Saltängsgatan blommar det ordentligt, bina gör det bin ska göra.
3. Och så åkte gamla Ettan förbi!
4. I Karl Johans park är kaktusplanteringen äntligen färdig, i år firar den Norrköpings Symfoniorkester, SON, som fyller 100 år.

1. Nästa dag tog jag det lite lugnt med min lilla kisse.
2. Och gosade ännu lite mer.
3. Men på kvällen gick jag och Anders ner på stan och tittade i affärer. Ganska skönt att strosa omkring när man inte har ett öre på fickan och bara kan titta på sådant man gillar.
4. Jag, varm och trött efter vår runda.

1. Torsdagen var lika slö som alla andra dagar. Anders hade ett möte med USA, officiellt på onsdag och förhoppningsvis lyfter det för honom nu!!
2. Efter mötet gick vi ut, bland annat besökte vi Aldos uteservering. Jättefint och mysigt, men antingen satte vi oss på fel plats eller så är servicen så där dålig där.
3. Vi gick till Våffelmakeriet istället och åt våffla.
4. Fredag morgon. Anders gick tidigt till ett möte, så istället för att somna om låg jag och läste – till Wendys förtret. Hon föredrar att jag sitter i soffan.

1. Sedan lackade jag om inför holofredagen, Depend Denim Blue!
2. Senare på kvällen gick vi ner till vår lilla stadsfestival Munken in the Park. Inte vår musik tyvärr så vi stannade inte så länge.
3. Vi drack upp vår kaffe bara.
4. Lördag morgon och jag gjorde ordning mig tillsammans med Wendy.

1. Vi åkte hem till mamma i Smedby. Nej, hon bor inte i ett slott! Det här är ju Löfstad Slott, ett jättefint slott från 1600-talet som ligger mellan Norrköping och Linköping. Vi åkte på en visning av paradvåningen, som jag och mamma inte varit på sedan 80-talet och Anders aldrig.
2. Det var otroligt fint och jag kände mig som hemma! Undrar om jag haft ett tidigare liv, kanske som adelsdam eller ja, piga i ett slott? Spännande, tyvärr fotoförbud inne i slottet men väldigt mycket att titta på.
3. När vi kom tillbaka till mamma gjorde vi sallad och grillade. Hääärligt.
4. Söndagen tillbringades i sängen till 15 nästan! Herregud, vi var så trötta…

Och så gosade jag med Wendy förstås! Världens bästa kisse!

Sån var min vecka! Hoppas den här blir lite roligare…