cetuem-48-2

Slänger in ett litet mellanlack, Cetuem är ju inte ett märke vi ser så mycket av och när jag testar en del av de jag har förstår jag varför. Några av dem är hur fina som helst, andra är tunna och riktigt hemska.

Cetuem – 45 är helt ok faktiskt. Täcker på två lager och har faktiskt en riktigt fin orangeröd nyans. Väldigt svårt att få rättvis på bild då, den blev väldigt utfrätt och konstig. Men lacket i sig är väldigt fint faktiskt. Dock stinker de ju, första ingrediensen är ju Toulene och Cetuem är inte 3Free som ni förstår.

cetuem-48-3cetuem-48-1cetuem-48-4

Här är också ett orange skimmerlack från Cetuem, nr 165. Här är det lagt ovanpå nr 45 så intrycket är ju mer orange än det behöver vara såklart. Det här är rätt hiskeligt dock, även om det har en häftig glöd som jag gillar normalt sätt. Två lager även detta.

cetuem-165-1

Jag ber om ursäkt för att bilderna är så dåliga, detta var riktigt svårfotade lack…

 

  1. Snygga färger i vilket fall som helst, jag gillar orange fast har det kanske oftare i kläder än på naglarna. Jag har några Cetuem från Nailmail och ja de luktar men de är så fint duokroma så jag förlåter dem. :)

Comments are closed.