Det blev ett inköp på Make Up Store igår, to my surprise! Jag handlar inte alls ofta på Make Up Store, min snålhet bedrar mig och skriker hål i huvudet på mig att jag ”ju redan har 10 skuggor av den där nyansen hemma!” så då blir det inget… Ibland är ju rösten i huvudet förnuftig, men i en sminkbutik? Elakt juh!

Men, igår blev det två stycken! Regent är en Microshadow (den lite större burken) och den har jag tittat på förut, det är en fin Platinabeige nyans som går mot guld. Det är alltså ingen kall nyans utan ger ett varmt skimmer som säkert är lika fin på egen hand över hela ögonlocket som en accent i ögonvrån.

Den andra jag köpte är ett rouge (Blush) i nyansen Gold Fusion, men den är riktigt fin även som ögonskugga då den går mot brunt. Den är riktigt fin även i verkligheten. Dessa två tillsammans, kolla bilden bara! Så snyggt!

  1. Oj så snygga! Svag för guldfärger så Regent har jag också spanat lite på!
    Rea sade du, mycket bra tillfälle att passa på! Hur billigt fick du dem? :)

Comments are closed.