23 april, 2024

Lördag

imageimage

 
Är ute i Smedby just nu, vi är båda gräsänkor idag! Anders är på aikidoläger i Karlstad och som tur är var mamma också ledig idag.

Idag var det fiskutsättning i Strömmen, 16000 små yngel – eller smolt som det heter – av ädel typ sätts ut. Alltså öringar och sånt. Har också varit en sväng i Hageby, Lars Wallin hade modevisning. Tyvärr fick vi dåliga platser så jag såg knappt något. Dessutom kände jag mig svimfärdig så fick sätta mig ner…

Jag har just nu rea på Glitter Gal och piCture pOlish på Nailmail. 25% rea med koden SuperAussie. Är rätt ledsen över att ingen köper mitt överskott. Det är lite väl mycket som ligger just nu. Å andra sidan förstår jag att ni inte har förtroende för mig efter Butter London-debaclet.

Jaja. Fint väder idag iaf. Suck.

8 tankar på “Lördag

  1. kan inte tala för andra men för mig gäller att jag har tittat på lacken i shoppen men inte känt att det var någon färg som jag ”var tvungen” att ha. tycker dessutom att lack i den prisklassen är lite för dyra för att jag ska köpa ett jag tycker är halvfint. men ska titta en gång till. annars kanske du kan ”övertala” mig om att nåt lack är jättefint i verkligheten :-)

      1. @Karin svarar, haha jo, men du gjorde ett försök :P sällan jag faller för aprikos-orange-rosa-liknande färger men ”äter” det mesta =) tänker ge glitter gal en chans, inne nu och beställer.

  2. Jag har fullt förtroende för dig och nailmail och det tror och hoppas jag att de andra också har :) nu är det dock köpstopp och snåla som gäller ett tag, planerar att skaffa små katter :)

  3. Det handlar inte alls om förtroende, att leverantören är ett pucko är ju inte ditt fel!. Det handlar mer om att de lacken man verkligen ville ha beställde man ju när de var månadens lack. Och som Alexandra säger här ovan, de är snäppet dyra för att spontanshoppa. Egentligen. Men nu gjorde jag det i alla fall. Jag beställer inga NCLA, så jag får dra mitt strå till stacken genom att köpa från lagret istället. :-)

Kommentarer är stängda.